Hotels in Salzburg

Overnachten in Salzburg? Ideaal want dan kun je namelijk de stad op je eigen gemak ontdekken. Er zijn best veel hotels in het centrum van Salzburg de meeste hotels zijn wel typische luxe hotels gericht op de toeristen met geld. Toch komen er steeds meer budgethotels bij in het centrum

Overnachten in Salzburg

Een hotel in Salzburg is makkelijk je kunt namelijk niet alleen de stad ontdekken maar ook de vele bezienswaardigheden rondom de stad zoals de meren van het Salzkammergut en de leuke dorpen zoals Gmündnen, en Bad Ischl.

Goedkope hotels in Salzburg

We telde recentelijk meer dan 200 hotels in en rondom Salzburg, het beste zoek je een hotel in het centrum echter zijn deze erg luxe en gericht op bezoekers met veel geld. Gelukkig is er ook een budget alternatief. Motel-One heeft twee hotels in de binnenstad van Salzburg.

De goedkope hotels bevinden zich voornamelijk buiten de historische binnenstad. Dit geldt ook ook de voordelige restaurants.

Enkele voordelige hotels in Salzburg zijn:

we hebben een kort overzicht gemaakt over goedkope en budget hotels in Salzburg. Er zijn er nog veel meer, de onderstaande hotels zijn door ons bezocht en bekeken.

Motel One Mirabell

Op loopafstand van de historische binnenstad van Salzburg ligt Motel One Mirabell, de kamers zijn slim ingericht maar wel wat aan de kleine kant. Motel-One is een Duitse budget keten van hotels waarbij geen concessies zijn gedaan aan het comfort. De bedden zijn goed en voor extraatjes zoals een ontbijt betaal je een klein bedrag bij , wifi is bij de kamerprijs inbegrepen. De kamerprijzen in Motel One Mirabell beginnen bij € 79.

Motel One Salzburg Süd

Van de zelfde keten als het hotel hierboven, echter wat verder van het centrum weg. Ideaal dus als het bovenstaande hotel is volgeboekt. Het hotels is ook iets goedkoper per nacht. De kamers van het hotel zijn luxe doch compact en hebben alles wat je nodig hebt. De kamerprijzen van Motel-One Salzbug Süd beginnen bij € 59.

Meiminger hotel Salzburg

Een ander budget hotel in Salzburg is het Meiminger hotel, dit hotel doet ook dienst als hostel voor Backpackers. Je kunt hier zowel tweepersoonskamers boeken met een eigen badkamer en eenvoudige voorzieningen als een kamer delen met een andere medereiziger. De wifi is in het hostel gratis en voor een paar euro heb je er en all-you-can-eat ontbijt bij.